Vooraankondiging Algemene Ledenvergadering 08 november 2016

Beste collega medezeggenschapper,

Graag attenderen we jullie op de Algemene Leden Vergadering VMH op dinsdag 8 november 2016 in Vergadercentrum Domstad, Koningsbergerstraat 9, 3531 AJ Utrecht. Aanvangstijd vergadering is 10.00 uur, de stukken voor de ALV volgen later. Reserveer vast deze datum in je agenda!

De vergadering zal in combinatie met een activiteit van Zestor plaatsvinden, in de bijlage vinden jullie het middagprogramma van Zestor, “Sterke medezeggenschap in het HBO”. Aanmelden voor lunch en bijeenkomst graag via de link.

http://www.zestor.nl/agenda/sterke-medezeggenschap-het-hbo/aanmelden

Tijdens de algemene ledenvergadering zullen ook bestuursverkiezingen plaatsvinden, daar het huidige bestuur aftredend is. We roepen daarom op om te kandideren voor de bestuursverkiezing. We vragen deze oproep breed te verspreiden onder zowel studenten als personeel van uw Centrale Medezeggenschaps Orgaan. De aanmeldingsperiode voor kandidaatstelling is van 17 t/m 30 oktober 2016.

Met vriendelijke groet, namens het bestuur,

Fons van Maldeghem

Ook interresant

Kennissessie onderwijsvernieuwing

Op 15 mei – voorafgaand aan de ALV – is een kennissessie over onderwijsvernieuwing. Mark Smit, lector bij de Hogeschool Rotterdam zal een inleiding houden