Algemene Ledenvergadering 20 november 2018

Geachte VMH-leden en niet-leden,

Graag nodigt het VMH-bestuur u uit voor de algemene ledenvergadering op dinsdag 20 november 2018 van 16.00-19.30 uur. De locatie is Sint Jacobstraat 22 te Utrecht, waar de AOb-hoofdkantoor is gehuisvest. Wij zijn dus te gast bij de AOb vakbond.

Deze ALV bestaat uit twee delen, een inhoudelijk deel over een actueel onderwerp in de medezeggenschap en een huishoudelijk deel waar verenigingsstukken worden besproken. De leden zijn welkom bij beide gedeeltes en als niet-lid kunt u het inhoudelijke gedeelte bijwonen. Er is mogelijkheid om na het eerste deel lid te worden en vervolgens aan te schuiven bij het inhoudelijke gedeelte.

Wij denken voor u een buitengewoon interessant inhoudelijk programma te hebben samengesteld. Eerst gaan we in gesprek met Roelf van der Ploeg (lid AOb-bestuur) over de nieuwe hbo-cao en hoe de medezeggenschap invulling kan geven aan de nieuwe bevoegdheden op arbeidscontracten, de flexibele schil, werkdruk en de nodige facilitering van de medezeggenschap. Er is veel ruimte voor het stellen van vragen en het uitwisselen van idee├źn. Daarna worden we ingelicht door Annette Wind en Tilly Hof (dagelijks bestuur van HU-HRS) over hoe ze invulling hebben gegeven aan de kwaliteitsafspraken binnen de Hogeschool Utrecht.

Na dit inhoudelijk gedeelte en een korte pauze start het technische deel van de vergadering. Na afloop kunt u informeel napraten en netwerken als u dat wilt. Voor eten en drinken wordt uiteraard gezorgd.

Graag horen wij van u of wij u mogen verwelkomen op 20 november. U kunt zich aanmelden via secretariaat@vmh-hbo.nl
Hoe groter de opkomst, hoe krachtiger het signaal aan alle betrokkenen dat er behoefte is aan een landelijk platform.

Met vriendelijke groet,

Arie Rinzema,
Namens het VMH-bestuuur